Att lyckas

Alla dina tankar återspeglas i ditt liv. Vad du än tänker på och säger till dig själv, så kommer det att avspeglas i resultatet, av vad du gör för någonting.

Försök att uppmärksamma dina egna tankar och vad du säger till dig själv, för ofta är vi inte riktigt medvetna om detta och hur det i sin tur påverkar våra liv...

Om intalar dig själv att du är dålig på något specifikt, så kommer du att manifistera det varje gång du misslyckas med denna som om du tänker; "jag visste det, jag är inte bra på detta..."

När du upprepat detta tillräckligt många gånger så kommer du automatiskt fortsätta att misslyckas med samma sak.

 

Om du för en gångs skull lyckas med det är det ganska troligt att du istället säger ”Det är inte likt mig, så brukar inte jag göra”. Detta förstärker då din negativa bild av dig själv och kommer att bidraga till att du fortsätter att misslyckas.

 

För att ändra på detta mönster måste du börja bli observant på vad du säger till dig själv och ändra på vad du säger. Istället för att säga ”Det är typiskt mig” kan du säga något i stil med ”Okej, det gick inte så bra, nästa gång ska jag göra så här istället…”

 

Genom denna till synes lilla förändring kan du ändra den negativa inverkan till en positiv. Nu attraherar du istället något positivt och det kommer att märkas i ditt liv. Du måste dock tänka på att ett gammalt invant beteende, som vad du har sagt till dig själv under lång tid, kan ta ganska lång tid för att förändra så att du med automatik säger något positivt till dig själv istället för något negativt.

 

Genom att prata negativt om dig själv till dig själv bygger du upp en självbild som ditt undermedvetna tar för sanning. Ditt undermedvetna kan inte skilja på om det är något du har intalat dig själv eller om det är sant, därför tar den det för sanning om den får höra det tillräckligt många gånger. Genom att börja bygga upp en positiv självbild kan du långsamt börja ändra den bild ditt undermedvetna har av dig.

 

Eftersom attraktionslagen fungerar på det viset att du drar till dig det du koncentrerar dig på och ger uppmärksamhet kommer din nya positiva självbild att attrahera mer positiva upplevelser i ditt liv. Oftast är det just det undermedvetna som sätter käppar i hjulet för att vi ska kunna uppnå det vi önskar här i livet. Genom att ändra på det undermedvetnas bild av dig själv kan du börja attrahera det du önskar lättare.

 

Genom att följa det råd som jag har gett dig här kommer du att kunna ändra på vad du attraherar här i livet och få ett mer tillfredsställande liv.

 

Glöm inte att…

 

Hålla drömmen vid liv…

 

 

 

 

Lev Rikt



Kommentarer
Postat av: Tess

Vilken fantastisk blogg! :)

TACK för att du delar med dig! Kram

2011-05-19 @ 08:10:38
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0